Over ons.

Fotosvansteden is in 2016 opgericht om te voldoen aan de vraag naar unieke content. Dankzij onze jarenlange ervaring in diverse (succesvolle) online projecten, weten we dat het schrijven van unieke teksten ter bevordering van de positie van websites bij zoekmachines niet meer voldoende is.

Content is meer

Wat veel ondernemers vergeten is dat het begrip ‘content’ veel breder is dan alleen de teksten op een website. Afbeeldingen zijn minstens net zo belangrijk om jezelf te onderscheiden van de rest. Zoekmachines maken vrij eenvoudig het onderscheid tussen een stockfoto die op vele websites gebruikt wordt en een unieke foto die alleen bij u op de website te vinden is. Dat is precies waarmee u uzelf kunt onderscheiden van de rest. Wij helpen u aan de foto’s, u hoeft ze alleen nog maar zelf te plaatsen.

Foto’s van steden

Onze foto’s van steden zijn niet alleen heel duurzaam vanwege hun de SEO-waarde. De foto’s zorgen er ook voor dat uw website een mooiere en relevantere uitstraling krijgt. Dit ten goede van de gebruikersbeleving en de conversie van de lokale pagina’s.

Doelgroepen

Onze foto’s kunnen voor verschillende online en offline projecten ingezet worden. Zo kunnen bedrijvengidsen hun websites optimaliseren met onze unieke foto’s. Maar ook andere websites die lokaal willen ranken en printmedia hebben baat bij unieke foto’s van steden en dorpen in Nederland. Heeft u een vraag over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op en wij denken graag met u mee!