Lokaal ranken.

Het is niet altijd eenvoudig om lokaal te ranken met uw website. Zoekmachines geven over het algemeen lokaal gevestigde bedrijven voorrang in de zoekresultaten. Het kan enorm frustrerend zijn als u uw diensten verspreid over het land aan wilt bieden, maar zoekmachines u keer op keer ónder de websites van lokaal gevestigde bedrijven ranken.

Extra inspanning leveren

U zult extra inspanning moeten leveren om met uw landelijke website een mooie positie te verkrijgen binnen de lokale zoekresultaten. Dit doet u bijvoorbeeld door voor verschillende steden en dorpen een landingspagina te creëren waarin u zich richt tot klanten die zich in deze regio bevinden. Door te werken met unieke teksten per pagina kunt u al een eerste stap zetten naar een hogere waardering van Google.

Heeft u aan foto’s gedacht?

Het schrijven van unieke teksten is een kunstje dat veel websites al lange tijd toepassen. Wat veel websites echter vergeten is dat unieke foto’s een steeds belangrijkere rol spelen binnen zoekmachineoptimalisatie. Het maken van unieke foto’s voor iedere pagina van een website kost vaak veel tijd en geld. In het bijzonder als u foto’s nodig heeft die lokaal relevant zijn.

Lokale relevantie

Wanneer u met unieke foto’s werkt om lokaal te ranken, dan is het belangrijk dat u werkt met foto’s die ook daadwerkelijk lokaal relevant zijn. Zoekmachines beoordelen alle content op een pagina op de lokale relevantie. Hieronder vallen zowel de teksten als de foto’s. Heeft u foto’s die lokaal relevant zijn, dan scoort u extra punten.

Ook voor de bezoekers van uw lokale pagina’s is het belang van lokale foto’s groot. Immers zal een bezoeker, die zich thuisvoelt op een pagina doordat daar herkenbare foto’s te zien zijn, veel sneller overgaan tot het doen van een aankoop of het afnemen van uw diensten. Zo verhoogt u niet alleen uw lokale ranking bij zoekmachines, maar ook de conversie op de lokale pagina zelf.

Lokale foto’s aanschaffen

Wij leveren unieke lokale foto’s van steden en dorpen in heel Nederland. Neem een kijkje bij onze tarieven en bestel vandaag nog een unieke fotoset met lokale foto’s voor op uw website.